Vini re parregullsi në zgjedhje? Ky është numri ku mund të denonconi
Një linjë telefonike pa pagesë dhe shtatë zyra të AvokatitPopullit janë sot në funksionim për të raportuar shkelje të së drejtës për votim.

Në Zyrën e AvokatitPopullit në periudhën kohore nga ora 7:00 deri në 21:00 do të funksionojë linja telefonike falas 0800-54321.

Qytetarët do të mund të raportojnë çdo shkelje të së drejtës së votës.

Votuesit do të mund të telefonojnë në numrat e mëposhtëm të telefonit: Tetovë: 044 344-082, Strumicë: 034 329- 996, Kërçovë: 045 228-586, Manastir: 047 242-310, Shtip: 032 389-701 dhe Kumanovë: 031 431-488

Shtuar më 15/07/2020, ora 09:31

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori