Vazhdon diskutimi kryesor për lëndën "Fortesa 2"
Sot do të mbahet diskutimi kryesor për lëndën "Fortesa 2" të Prokurorisë Speciale Publike (PSP) ku të akuzuar janë ish-shefi i drejtorisë së pestë të DSK-së, Goran Grujoski dhe gjashtë shërbyes në DSK.


Për sot është parashikuar që të dëgjohen katër dëshmitarë të propozuar nga PSP-ja.

Seanca e kaluar zgjati katër orë, me një pauzë dhe një periudhë e mbyllur për publikun, pasi gjykatësja kërkoi nga PSP-ja që ta argumetnojë aktakuzën.
Shtuar më 03/07/2017, ora 08:58
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori