Vazhdojnë protestat kundër dygjuhësisë dhe federalizmit në Shkup
Para qeverisë së Maqedonisë ka filluar mbledhja për “Maqedoni të bashkuar” ose, siç organizatorët e quajnë Ilindeni i katërt.
Mijëra njerëz janë aktualisht para qeverisë nga ku do të vazhdojnë të marshojnë nëpër qendër të Shkupit deri te Parlamenti.

Ata thonë se ata janë këtu për të demonstruar kundër asaj që, sipas mendimit të tyre, politikanët janë marrë vesh për Maqedoninë. Ata thonë se kjo nuk është protestë, por një tubim i qetë në të cilën ata duan të tregojnë se janë kundër dygjuhësisë dhe federalizimit të vendit, njofton Nova Tv.

tubim nuk simbole të partisë, dhe disa nga të pranishmit vijnë në grupe të vogla, por disa vijnë në grupe të mëdha. Mund të shihen drejtues të institucioneve, mjekë dhe punëtorët e kulturës. /albeu.com/
Shtuar më 27/02/2017, ora 18:40

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori