Talat Xhaferri emocionohet pasi burri me qeleshe nxorri hartën e Shqipërisë etnike (VIDEO)
Talat Xhaferi kryeparlamentari i Maqedonisë veriore u emocionua fortë kur plaku i shpalosi hartën e Shqipërisë etnike.

Talat Xhaferri, ushtaraku egocentrik i Armatës së Jugosllavisë dhe më pas Armatës së Maqedonisë së Veriut u zgjodh kryetari i Parlamentit të Maqedonisë me 27 Prill, 2017.

Xhaferi është shqiptari i dytë në post pas Vullnet Starovës i cili ishte kryetar i Kuvendit të Republikës Socialiste të Maqedonisë në kuadër të federatës së Jugosllavisë nga viti 1986 – 1991.
Shtuar më 27/05/2019, ora 13:11

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori