“Syri i gjarprit” anulohet për datën 1 shkurt 2018
Pëlqej
Seanca gjyqësore për lëndën “Syri i gjarprit” sot është anuluar për më 1 shkurt të vitit 2018, sepse me kërkesë për një afat gjyqësor të pranueshëm është dërguar në Gjykatën Supreme, deklaroi avokatja Maja Dojçinovska, transmeton Express.

Rasti “Syri i gjarprit” përfundoi në vitin 2008 me dënime me burg për 12 të akuzuar, 57 persona u dënuan me kusht, tre u liruan nga akuzat për shpërdorim të detyrës. Të gjithë të akuzuarit kanë punuar si kontrollorë apo arkëtarë në pikat e pagimit në JP “Rrugët e Maqedonisë”.

Rasti “Syri i gjarprit” përfundoi në vitin 2008 me dënime me burg për 12 të akuzuar, 57 persona u dënuan me kusht, tre u liruan nga akuzat për shpërdorim të detyrës. Të gjithë të akuzuarit kanë punuar si kontrollorë apo arkëtarë në pikat e pagimit në JP “Rrugët e Maqedonisë”.

Vitin e kaluar, Gjykata e Apelit е shfuqizoi vendimin e Gjykatës Penale të Shkupit dhe e ktheu çështjen në rigjykim.

Gjykata Supreme duhet të marrë një vendim deri më 1 shkurt dhe pastaj ta dorëzojë çështjen në Gjykatën Penale Shkup.

Në këtë proces gjyqësor i cili zgjat 10 vjet, të akuzuar janë gjithsej 71 persona.


Shtuar më 12/12/2017, ora 13:08
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori