Studeniçan, përmirësohet rrjeti ujësjellësit
Komuna e Studeniçanit ka filluar sot punimet për vazhdimin e projektit të ujsjellësit për dy pjesët e epërme të këtij fshati.

“Po fillojmë me vazhdimin e projektit të ujësjellësit në fshatin Studeniçan. Janë të parapara të bëhen kyçjet industriale të amvsëirive në Studeniçan. Ky projekt finasohet nga buxhti i Komunës së Studeniçanit dhe arrinë vlerën në afro 3.600.000,00 denarë”, informoi kryetari i Komunës së Studeniçanit Azem Sadiki.

Sipas tij me këtë projekt do të zgjidhet problem për dy pjesët e epërme të fshatit mirëpo për të zgjidhur tërësisht problemin e ujsjellësit në fshatin Studeniçan, do të duhet që në pranëver të riparohet rezervari i ujit që gjendet në maje të fshatit.

“Për këtë qëllim janë siguruar mjetet që në pranverë të fillohet me punimet për riparimin e rezervarit në fshatin Studeniçan dhe po ashtu do të shtohen disa pjesë të reja të rrjetit të ujsjellësit”, tha Sadiki.

Punimet për vazhdimin e ujësjellësit në fshatin Studeniçan po kryhen nga Ndërmarrja “Dan-ST Trejd”. /albeu.com/
Shtuar më 03/09/2013, ora 12:23

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori