Studeniçan, aksion për pastrimin e ambjentit (FOTO-LAJM)

Ndërmarrja Komunale Publike (NKP) "Studeniçani" pranë Komunës së Studeniçanit ka përfunduar me sukses aksionin për pastrimin e varrezave në fshatin Moranë dhe kanalevefshatin Studeniçan.

"Para se të fillojnë rreshjet e shiut dhe dëborës, kanë filluar aksionet për pastrimin e kanaleve të cilat janë mjaftë të rëndësishëm për të larguar ujin që grumbullohet në to. Në Kete mënyrë ju shmangemi dëmëve të kësaj natyre ", thotë Sami Rushidi, drejtor i NKP Studeniçani .

Aksioni i Komunës së Studeniçanit i realizuar Written NKP "Studeniçani" Ka përfshirë pastrimin e disa kanalevefshatin Studeniçan dhe një pjesë në fshatin Moranë. Po ashtu tërësishtë janë pastruar vazrrezat muslimane në fshatin Moranë, ku është bere edhe ngjyrosja e rrethojës së varrezave. /albeu.com/
Shtuar më 10/09/2013, ora 13:17
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori