Spikeri i Senatit të Kanadasë sot në Maqedoni
Me ftesë të kryetarit të Kuvendit të Maqedonis, Trajko Veljanoski, për vizitë zyrtare në Republikën e Maqedonisë po qëndron Noel Kinsela, spiker i Senatit të Kanadasë, i cili e kryeson delegacionin, në përbërje të të cilit janë edhe senatorët Persi Doun dhe Salma Ataulahjan.

Pas takimit me kryetarin e Kuvendit, Veljanoski, sot, spikeri i Senatit të Kanadasë, Kinsela do të flasë para deputetëve në Parlamentin e Maqedonisë.

Siç është paralajmëruar, Kinsela do të ketë takime edhe me drejtoreshën e Komisionit për marrëdhënie me bashkësitë fetare dhe grupet religjioze, Valentina Bozhinovska dhe me liderët e pesë bashkësive fetare. /albeu.com/
Shtuar më 04/09/2013, ora 12:53
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori