Spasov letër punonjësve: Mos iu bindni Remenskit
Dime Spasov e Frosina Remenski
Zëvendësministri për Punë dhe Politikë Sociale, Dime Spasov, i ka dërguar një njoftim të gjithë punonjësve ku iu kërkon që të mos i binden urdhërave të ministres së re Frosina Remenski.

Në letrën drejtuar punonjësve ai shkruan:

"Ju informoj se njoftimi që është dërguar më 15 nëntor, 2015 në orën 12 nga ana e Natasha Metodieva, kabineti teknik i Ministrisë ‘Punës dhe Politikës Sociale’ Frosina Remenski, në të cilën në mënyrë paligjshme u ka treguar përgjigjet tuaja të kërkesave të qytetarëve t’i referohen personit Carovska Mila, një person i cili nuk është i punësuar në Ministrinë e Punës dhe Politikës Sociale, dhe nuk ka fuqi ligjore dhe ju keni të drejtë dhe detyrë të mos i bindeni asaj.

Gjithashtu njoftimi i përmendur nuk ka bazë ligjore dhe formonë një shkelje të një numri të dispozitave ligjore. Njoftimi është një përpjekje e përafërt në politizimin e institucioneve dhe shkeljes së të drejtave dhe lirive të qytetarëve, diçka që nuk do ta lejojmë. Pas atij njoftimi mund të siellet përgjegjësi ligjore.

Unë u inkurajoj detyrat tuaja si më parë, për të kryer në mënyrë profesionale, dhe të vazhdoni të punoni në interes të qytetarëve, të cilat kanë rezultate të dukshme që askush nuk mund tu kundërshtojnë". /albeu.com/
Shtuar më 18/11/2015, ora 10:05

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori