Sot është ditë e veçantë për ministrat e rinj në Maqedoni
Katër ministrat e sapo zgjedhur, të cilët morën mbështetje parlamentare të premten, do të fillojnë sot detyrën e tyre në ministritë përkatëse.

Ministrja e Arsimit dhe Shkencës Renata Deskoska e cila është zgjedhur ministre e drejtësisë, sot ia dorëzon funksionin ministrit të ri Arbër Ademi.

Në Ministrin e Kulturës Robert Allagjozovski sot ia dorëzon funksionin ministrit të ri të Kulturës Asaf Ademi. Ndërsa, Bardhyl Dauti është zgjedhur ministër pa portofol.


Shtuar më 04/06/2018, ora 10:40

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori