Sondazhi, bullgarët shprehen nëse pranojnë ndryshimin e emrit
Pëlqej
Sipas rezultateve të hulumtimit, 70 për qind e bullgarëve kanë dëgjuar për negociatat mes Maqedonisë dhe Greqisë për emrin e shtetit, bullgarët qëndrojnë në anën e Maqedonisë në kontestin me Greqinë për emrin e shtetit.

Vetëm 26 për qind e të anketuarve nuk kanë dëgjuar për këto negociata, ndërsa 4 për qind të tjerë nuk deshën të përgjigjen.

Sipas këtij studimi bullgarëve nuk u pengon që emri Maqedoni të mos ndryshohet. 54 për qind mendojnë se emri i shtetit nuk duhet të ndryshohet, ndërsa 19 për qind vlerësojnë se megjithatë emri duhet të ndryshohet.


Shtuar më 17/05/2018, ora 15:32
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori