Skadon afati për paraqitjen për votim të sëmurëve dhe personave me nevoja të veçanta
Skadon afati për paraqitjen e të sëmurëve dhe personave me aftësi të kufizuar të votojnë në shtëpitë e tyre një ditë para referendumit.

Të gjithë qytetarët të cilët janë të sëmurë dhe me aftësi të kufizuara dhe që dëshirojnë ta shfrytëzojnë të drejtën e tyre qytetare në kushte shtëpiake, duhet të paraqiten me dokument mjekësor të nevojshëm nga mjeku specialist, por edhe dokument nga Qendra për Punë Sociale për ata që përdorin kujdesin e dikujt tjetër sonte deri në orën 24:00, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Komisioni Shtetëror Zgjedhor nuk ka të dhëna të plota për numrin e regjistruar në të gjithë vendin, dhe sipas të dhënave nga Maqedonia lindore, numri i regjistruarve në këtë kategori është i vogël, ndërsa ka komuna ku nuk është regjistruar asnjë votues.

Shtuar më 22/09/2018, ora 23:32
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori