"Sistemi aktual edukativo-arsimor duhet të reformohet"
Mësimi online ka sjell mjaft sfida për të gjithë, por ShMP “Jahja Kemal” si gjithmonë mëson nga sfidat. Në datë 21 Nëntor, ish-nxënësit e ShMP “Jahja Kemal” që tani studiojnë ne disa nga universitetet botërore debatuan temën ” Sistemi aktual edukativo-arsimor duhet të reformohet”.

Qëllimi i këtij eventi ishte nxjerrja në pah e avantazheve dhe disa avantazheve të sistemit aktual edukativo-arsimor, si dhe rëndesia e ideve dhe mënyrat se si ne mund ti shprehim ato.

Më poshtë janë emrat e ish-nxënësve të ShMP “Jahja Kemal” dhe studentëve aktualë të universiteteve të shquara që morën pjesë në debat


EmriName&Surname - Country University

Teona Taseska - USA - University of Rochester-Chemical Engineering
Riljeta Jonuzi - England - The University of Manchester-Biotechnology
Angela Busheska USA - Lafayette College-Engineering
Emel Abush - England - The University of Manchester-Biotechnology
Kosta Misa - North Macedonia - Cyril and Methodius-Civil Engineering
Geldon Rashiti - England - The University of Manchester-Computer Science
Shtuar më 25/11/2020, ora 22:02

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori