"Shqiptarët nuk vlejnë 5 lek", Zaev reagon pas deklaratës së bujshme
Ditën e sotme kudo në portalet e Maqedonisë së Veriut qarkulloi një audio ku sipas tyre kryetari i LSDM , Zoran Zaev shprehej për shqiptarët se ata nuk vlenin as 5 dollarë.

Për këtë, ai ka reaguar me një status në rrjetin social ku thotë se nuk tërhiqet nga ajo që ka thënë pasi vërtet BDI nuk vlen as pesë dollarë në tregun e votave.

Statusi i Plotë <.b>

BDI nuk vlen pesë dollarë në tregun e votave. Ky është pozicioni im sot, ishte pozicioni im atëherë, në kohën kur biseda u botua sot. Kishin 20 deputetë, ata ishin përgjysmuar në 10, në këto zgjedhje do të kenë edhe më pak.

Sidoqoftë, përkundër faktit se BDI nuk vlen pesë dollarë, më 27 prill 2017, unë mbrova jetën e Talat Xhaferit me jetën time.

Unë kam treguar dhe provuar dashurinë dhe respektin tim për shqiptarët në veprim. Jo vetëm me fjalë por me vepra. Ne e kaluam Ligjin për gjuhët, kujdesemi për të gjitha komunitetet, unë kam qenë i pari që i kam bërë thirrje maqedonasve që të votojnë për shqiptarët dhe shqiptarët për maqedonasit, unë kam qenë i pari që hapa partinë për shqiptarët e rangut të lartë, isha i pari që formova një koalicion parazgjedhor me një parti shqiptare dhe jam i lidhur personalisht dhe familjarisht me Shqiptarët, unë jam kumbari i Muhamed Zekirit dhe kjo është kënaqësia ime e madhe.

I gjithë publiku dëgjoi që nuk them askund fjalën që është ofenduese për bashkëqytetarët e mi, por bashkëbiseduesi e bën atë në bisedën e regjistruar.

Një përpjekje e tillë e ulët dhe e dëshpëruar më nxit vetëm të punoj edhe më shumë për konceptin e një shoqërie për të gjithë, për të cilën unë jam udhëheqësi. Do të vazhdoj ta bëj këtë, me respektin e duhur për të gjithë bashkëqytetarët e mi nga të gjitha bashkësitë etnike.

Publikimi i këtij manipulimi të turpshëm dëshmon edhe një herë se vota për BDI është një votë për Mickoski dhe Gruevski.
Sidoqoftë, përkundër faktit se BDI nuk vlen pesë dollarë, më 27 prill 2017, unë mbrova jetën e Talat Xhaferit me jetën time.

Unë kam treguar dhe provuar dashurinë dhe respektin tim për shqiptarët në veprim. Jo vetëm me fjalë por me vepra. Ne e kaluam Ligjin për gjuhët, kujdesemi për të gjitha komunitetet, unë kam qenë i pari që i kam bërë thirrje maqedonasve që të votojnë për shqiptarët dhe shqiptarët për maqedonasit, unë kam qenë i pari që hapa partinë për shqiptarët e rangut të lartë, isha i pari që formova një koalicion parazgjedhor me një parti shqiptare dhe jam i lidhur personalisht dhe familjarisht me Shqiptarët, unë jam kumbari i Muhamed Zekirit dhe kjo është kënaqësia ime e madhe.

I gjithë publiku dëgjoi që nuk them askund fjalën që është ofenduese për bashkëqytetarët e mi, por bashkëbiseduesi e bën atë në bisedën e regjistruar.

Një përpjekje e tillë e ulët dhe e dëshpëruar më nxit vetëm të punoj edhe më shumë për konceptin e një shoqërie për të gjithë, për të cilën unë jam udhëheqësi. Do të vazhdoj ta bëj këtë, me respektin e duhur për të gjithë bashkëqytetarët e mi nga të gjitha bashkësitë etnike.

Publikimi i këtij manipulimi të turpshëm dëshmon edhe një herë se vota për BDI është një votë për Mickoski dhe Gruevski.

Shtuar më 10/07/2020, ora 18:05

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori