Shkupi sot kryeqyteti më i nxehte në Europë
Me 34 gradë celsius të matura në mesditë, Shkupi ishte kryeqyteti më i nxehtë sot në Evropë, raporton(AA).

Në të njëjtën kohë, në kryeqytetin e Shqipërisë, Tiranë, temperatura ishte 33 gradë celsius, kryeqytetin e Malit të Zi, Podgoricë, 32 gradë celsius, dhe në kryeqytetet e BeH dhe Serbisë, Sarajevë dhe Beograd janë matur 30 gradë celsius.

Ndërsa banorët e Ballkanit Perëndimor, apo Evropës Juglindore akoma shijojnë temperaturat nga 30 gradë celsius dhe më shumë, në të njëjtën kohë në pjesën perëndimore regjistrohen temperatura shumë të ulëta.

Në kryeqytetet e Kroacisë dhe Sllovenisë, Zagreb dhe Lubjanë, janë matur 17 gradë celsius, ndërsa në Maribor vetëm 15 gradë celsius.
Shtuar më 02/09/2017, ora 17:56

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori