Shkupi gjen zgjidhjen kundër ndotjes me pastrimin e oxhaqeve
Qyteti i Shkupit ka bërë sot një paralajmërim në kuadër të masave për uljen e ndotjes së ajrit, duke paralajmëruar do të trajnojë 25 persona të papunësuar si oxhakpastrues,të cilët do të fillojnë nga 1 qershori dhe do të zgjasi 3 muaj.

Paraqitja fillon nga nesër dhe do të zgjasë deri me 10 Maj. Kandidatët gjatë kohës së trajnimit do të marrin në kompensim 9 mijë denar për muaj. Pas përfundimit secili kandidat përkundër certifikatës do t’i sigurohen materiale themelore për hapjen e biznesit personal – tha Petre Shilegov, Kryetar i Qytetit të Shkupit.

Nga Shtatori Qyteti i Shkupit do të fillojë edhe me subvencionimin e oxhaqeve për amvisëri, për shkak janë ndarë 10 milion denarë. /albeu.com/
Shtuar më 30/04/2018, ora 18:37
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori