Shkollat pajisen me kamera sigurie
Instalimi i kamerave në shkolla të mesme do të bënte të mundur parandalimin e incidentetve të shumta që ndodhin mes gjimnazistëve. Sipas Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës, kjo është një masë, e cila ul dhe asgjeson rastet e incidenteve fizike.

Për këtë arsye, Drejtoria për Mbrojtjen e të Dhënave Personale (DMDHP), ka organizuar një punëtori treditore për drejtorët e shkollave, mësimdhënësit dhe profesorët, për t’i njoftuar ata me mundësitë ligjore të realizimit të masës së mbikëqyrjes. /albeu.com/
Shtuar më 24/04/2013, ora 14:28
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori