Rritet niveli i lumenjve dhe liqeneve
nivel më të lartë nga mesatarja e sotme për prillin është niveli i lumit Vardar në Jegunovcë, tek Zajçev Rid në Veles, Demir Kapi, Treska tek Makedonski Brod, Pçinja tek Banjat e Katlanovës, Drini i Zi tek Llozhani dhe Sateska tek Botun.

Sipas DPHM, nivel më të ulët të ujit ka në Lumin Kriva tek Kriva Pallanka, Bregallnica në Berovë dhe Lumi i Zi tek Novaci.
Rritje të ujit ka pasur edhe në Liqenin e Ohrit, Prespës dhe Liqenit të Dojranit. /albeu.com/
Shtuar më 13/04/2018, ora 18:12
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori