Mbi 10 milion euro për rikonstruktimin e godinës së Qeverisë
Në projektin "Shkupi 2014" është përfshirë edhe rikonstriktimi i godinës së Qeverisë. Shpenzimet për rikonstruksion e kësaj godine deri tani i kanë kaluar 10 milionë euro.

Drejtori Vasil Donevski, përfaqësues i Qeverisë maqedonase shprehet se kontrata është bërë për intervenime dhe për adaptimmureve, dyshemeve dhe përmbajtjeve të tjera.

“Kjo është procedurë e rëndomtë. Logjikisht kur rikonstruohet fasada mund të ketë nevojë edhe për adaptim brenda në objekt, siç është me rastin për rikonstruim të dyshemeve, mureve dhe një pjesë të instalacioneve. Kur rinovohet një shtëpi apo banesë ndodhë e njëjta gjë”, shton Donevski.

Ai, nuk mund të tregojë a do të shpenzohen para shtesë për objektin. Por thekson se për ndërtesën qeveritare nuk do të blihen mobilie të reja, ose diçka tjetër për enterier.
Sipas analizave të Donevskit, objekti do të jetë gati rreth fundit të muajit maj. /albeu.com/
Shtuar më 15/01/2014, ora 16:05
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori