Reshjet e borës, ndalohet lëvizja e automjeteve të rënda në rrugën Tetovë-Kodra e Diellit
Për shkak të reshjeve të mëdha të borës, është vendosur ndalesë për lëvizje të automjeteverëndarrugën Tetovë – Kodër e Diellit, njofton N.P.

Rrugët e Maqedonisë”. Nga “Rrugët e Maqedonisë” rekomandojnë përdorimin e detyrueshëm të pajisjeve dimërore për makinat dhe autobusë në këtë rrugë.
Shtuar më 26/01/2021, ora 14:36

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori