Reshjet e borës mbulojnë rrugët e Maqedonisë
Për shkak reshjeve intensive të borës që po bie mëngjesin e sotëm gati në të gjithë vendin, rekomandohet kujdes i veçantë për shoferët që të respektojnë limitet e shpejtësisë në pjesët e rrugëve ku ka mbetje bore dhe lagështie, të përdorin pajisjet e veçanta si gomat e dimrit dhe zinxhirët, apelojnë nga Ndërmarrja Publike “Rrugët e Maqedonisë”.

Ndërmarrja Publike rekomandon posaçërisht kujdes të veçantë në kalimet malore ku trashësia e dëborës është më e madhe dhe ende nuk është pastruar.


Shtuar më 16/12/2018, ora 11:52
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori