RDK: Ky është e-maili zyrtar i partisë, mos i besoni të tjerëve
Rilindja Demokratike Kombëtare i ka dërguar të gjitha mediave një e-mail zyrtar ku kërkon që, të informojnë lidhur me RDK-në vetëm bazuar ne njoftimet që vijnë nëpërmjet e-mailit zyrtar të partisë.

"Të nderuar përfaqësues të mediave,

Për hir të korrektësisë Ju njoftojmë se të gjithë komunikatat, reagimet, njoftimet për pres konferenca të Rilindjes Demokratike Kombëtare, dërgohen nga e-maili i vetëm zyrtar i RDK-së i cili është [email protected].

Çdo email i dërguar nga email adresë tjetër në emër të RDK-së nuk është oficial. Ju lutemi që të ruani korrektësinë dhe përgjegjësinë tuaj si media", thuhet në e-mailin e RDK-së. /albeu.com/
Shtuar më 17/03/2016, ora 11:33

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori