Raporti i PSP, Janeva ka dëgjuar 70% të “bombave”
Në Raportin e publikuar nga PSP theksohet se prokurorët kanë arritur të dëgjojnë 70 për qind të materialeve të përgjuara në mënyrë të paligjshme. Specialja e Maqdonisë posedon 606.555 audio-incizime.

Kryeprokurorja Katica Janeva theksoi se gjatë analizës dhe përpunimit të materialeve ka vazhduar edhe procesi i ndarjes së bisedave private nga bisedat që janë në përpunim.

“Nga gjithsej 424 589 biseda të analizuara, janë ndarë 152 680 audio-incizime për të cilat është vërtetuar se bëhet fjalë për biseda private”, ka thënë Janeva. /albeu.com/
Shtuar më 15/09/2017, ora 17:31

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori