Qytetarët të varur nga Facebook
Qasja e qytetarëve të Maqedonisë në rrjetet sociale ka njohur rritje.

Sipas një studimi të kryer nga Agjencia për Shërbime Audiovizive, 75.9 % kanë internet nëpër shtëpitë e tyre.

Kjo përqindje është më e lartë se vitin e kaluar, kur qasjainternet e qytetarëve ka qenë në nivelin 65 %.

Shumica e përdoruesve i përkasin moshës 16-19 vjeç (91.8%), më tej vjen grup-mosha 20-29 vjeç me 80.1 % të tyre që kanë qasjeinternet.

Ndërsa i njëjti studim ka treguar se dhe numri i përdoruesve të rrjeteve sociale është tepër i lartë.

Maqedonia renditet në vendin e 43-të në botë për qasjen në internet të qytetarëve të saj./albeu.com/
Shtuar më 08/01/2015, ora 14:50

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori