Qytetarët kanë interes për koleratorë diellorë
Qytetarët kanë shprehur interes për të pasur koleratorë diellorë në shtëpit e tyre. Ndaj për këtë vit Ministria e Ekonomisë ka ndarë më vete gjashtë milionë denarë për subvencion.

"Gëzon fakti që qytetarët gjithmonë e më shumë aplikojnë në Ministrinë e Ekonomisë për marrjen e subvencioneve. Kjo është mirë dhe besoj se në të ardhmen interesi do të rritet dhe Ministria do të mund të zgjerojë programin" - u shpreh ministri i ekonomisë, Valon Saraçini në Ditën e Hapur "Bli kolektor diellor- apliko për subvencion".

Shpallja për marrjen subvencionit veçmë është publikuar dhe zgjat deri në 31 maj. Sipas Mia-s, në ditën e hapur qytetarët kanë mundësi të informohen për përfitimin dhe instalimin e kolektorëve diellorë. Dita e hapur u organizua në bashkëpunim me Qendrën për efikasitet energjitik të Maqedonisë./albeu.com/
Shtuar më 13/04/2013, ora 15:06

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori