Qeveria shtyn afatin për paraqitjen e dëmeve nga vërshimet në Maqedoni
Me vendim të Qeverisë, është shtyrë afati për paraqitjen e dëmëve nga vërshimetMaqedoni, në këtë mënyrë të gjithë të prekurit të cilët akoma nuk kanë paraqitur dëmët do të kenë mundësi ta bëjnë deri më 7 shtator, ora 16:30.

Qytetarët nga zonat e përmbytura do të kenë të drejtë të paraqiten në Ministrinë e Financave-bankat afariste në të cilat duan t’u paguhet kompensimi në para.

Qytetarët mund të paraqesin dëmet në njësitë rajonale në: Stajkovcë, Singjeliq, Inxhikovë, Ekonomi, Çento, Brnjarc, Straçincë, Viniçe, Creshevë, Bullaçani, Rruga Rashtanski, Smillkovcë, Araçinë, Ilinden, Shuto Orizarë dhe Shipkovicë./albeu.com/


Shtuar më 03/09/2016, ora 11:08

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori