Qeveria organizon "Tapetin e kuq për qytetarët"
Qeveria e Maqedonisë sot organizon "Tapetin e kuq për qytetarët", manifestim përmes së cilit mundëson vizitën dhe njoftimin e drejtpërdrejtë me punën e saj, mënyrën e funksionimit, zbatimin e politikave qeveritare dhe organizimin e proceseve të punës.

Qytetarët gjatë vizitës në Qeveri do të mund t'i vizitojnë Sallën për takime bilaterale, kabinetet e nënkryetarëve qeveritarë, Sekretariatin e Përgjithshëm dhe Sallën për debate.
Shtuar më 12/11/2010, ora 11:26
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori