Punëtori merr një tufë me para por la nam, edhe ai shkrihet së qeshuri (VIDEO)
Shkolla është shumë e rëndësishme në jetë dhe këtë do ta kuptoni me këto pamje.

E nëse për këtë keni pasur dyshime, kjo video ua heq të gjitha ato.

Aty shfaqet një punëtor teksa numëron paratë mirëpo nuk ia ka idenë as në mbledhjen më të thjeshtë të numrave.


Shtuar më 04/09/2018, ora 10:01

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori