PSP e ul Dimovskin në bankën e të akuzuarve
Deputeti i VMRO-DPMNE-së, Ilija Dimovski, është paraqitur në gjykatë për rastin “Titanik” të Prokurorisë Speciale

Kjo është akuza e parë për deputetin Ilija Dimovski, i cili është njëri nga shumë funksionarët e VMRO-së të cilët akuzohen për shkeljen të të drejtës zgjedhore, shkeljen e të shprehurit lirshëm të zgjedhësve, shkatërrimin e materialit zgjedhor dhe keqpërdorimin e mjeteve për fushatë zgjedhore gjatë vitit 2012.

Mes të akuzuarve është edhe ish kreu I VMRO-DPMNE-së dhe ish kryeministri Nikolla Gruevski, si dhe Martin Protugjer, Kirill Bozhinovski, Mile Janakievski, Gordana Jankullovska dhe kryetari i Komunës së Pustecit Edmond Themellko.


Shtuar më 02/04/2018, ora 14:18

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori