Protestë në Shkup
Pëlqej
Të përjashtuarit nga sitemi i ngrohjes do të mbajnë sot për të 149 herë para Komisionit Rregullator të Energjetikës.

Në njoftimin e protestës theksohet se kërkojnë që faturat për ngrohje qendrore të jenë të paktën 30% më të ulëta.

Në protestë, ata njoftuan, ata do të paraqesin dëshmi se Libri Tarifor i Komisionit Rregullator të Energjisë është i gabuar dhe ka dyshime se nuk ka pasur asnjë seancë kur është miratuar dhe as angazhim nga një organ ekspertësh


Shtuar më 13/01/2018, ora 12:28
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori