Pro apo kundër legalizimit të marihuanës! Qytetarët me mendime të ndara (VIDEO)
Mendimendara dhe skepticizëm te qytetarët por edhe te politikanët ka shkaktuar paralajmërimi i kryeministrit Zaev, për legalizimin e marihuanës në vendet turistike edhe për qëllime rekreative.

Për një pjesë kjo është ide e keqe dhe nuk duhet të realizohet, ndërsa të tjerët thonë se para se të zbatohet duhet të analizohet mirë.

Sipas Kryeministrit, standardet për legalizimin e marihuanës do të jenë të njëjta për të gjithë dhe se çdokush do të mund të aplikojë.

Shtuar më 24/11/2020, ora 17:52

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori