Prej ditës së nesërme fillon monitorimi i prezantimit zgjedhor mediatik
Agjencia për Shërbime audio dhe audiovizuale mediatike deklaroi se prej ditës se nesërme fillon monitorimi i cili do të bëhet sipas Metodologjisë për monitorim të prezantimit zgjedhor mediatik përmes programeve radio televizive gjatë proceseve zgjedhore.

"Këshilli i Agjencisë në mbledhjen e sotme të 30-të, në pajtim me Marrëveshjen ndërmjet katër partive më të mëdha parlamentare politike të 31 gushtit të këtij viti, vendosi ta heqë Metodologjinë për monitorim të prezantimit zgjedhor medial përmes serviseve programore radio televizive për zgjedhjet e parakohshme parlamentare të cilat do të mbahen në vitin 2016">2016, sjellë më 26.08.2016">2016.

Metodologjia ishte përgatitur në pajtim me ndryshimet e fundit të Kodit zgjedhor prej gushtit të këtij viti", sqarohet në deklaratë. /albeu.com/
Shtuar më 01/09/2016, ora 20:02

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori