Pjesë të Çairit dhe Shuto Orizarës sot pa energji elektrike
Banorët e rrugës "Çe Gevara" në komunën e Shuto Orizarës sot prej orës 9 deri në orën 14 do të mbeten pa furnizim me energji elektrike.

Prej orës 9 deri në orën 10:30 pa energji elektrike do të jenë edhe një pjesë e shfrytëzuesve të bulevardit "Brigada Maqedoni-Kosovë", një pjesë e Fushë Tophanës, pompa e benzinës Makpetroll në Fushë Tophanë, si dhe një pjesë nga rruga "August Cezarec" në komunën e Çairit.

Siç informon Qendra Rajonale për Menaxhim me Kriza e Qytetit të Shkupit, shkak për ndërprerjes në furnizimit me energji elektrike është kryerja e intervenimeve teknike të caktuara në sistem nga ana e ekipeve të "EVN Maqedoni" SHA. /albeu.com/
Shtuar më 13/06/2017, ora 09:40

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori