Pas largimit të Gruevskit VMRO-DPMNE largon 16 delegatë
VMRO-DPMNE ka konfirmuar se janë përjashtuar 16 delegatë nga Kongresi për arsye të ndryshme.

“Një person është përjashtuar sepse ka ndërruar jetë. Të tjerët për shkak se janë të punësuar apo funksionarë në MPJ, MPB apo trupa rregullatorë ku me ligj ndalohet të anëtarësohen në trupa partiak.

Kongresi bashkë me delegatët është trupi më i lartë partiak. Për gjitha këto shkarkime është folur me të gjithë veç e veç dhe ka pajtueshmëri prej tyre, ndërsa për një pjesë të madhe edhe dorëheqje me shkrim”, thuhet në kumtesën e VMRO-DPMNE-së.


Shtuar më 11/12/2017, ora 11:31

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori