Organizatat ekologjike i drejtohen me kërkesë kryeministrit Zaev
Pëlqej
Disa organizata ekologjike sot kanë dërguar një shkresë deri te Kryeministri Zoran Zaev nga i cili kërkojnë të shpallet moratorium për të gjitha transformimet urbanebreg të liqenit, në rajonin e Ohrit.

Gjithashtu organizatat ekologjike të qytetarëve, “Front 21/42”, iniciativa qytetare “Ohrid SOS”, dhe “Eko Svest”, thirren në Raportin e mbikëqyrjes të misionit të UNESCO-së dhe Komitetit për trashëgimi botërore të UNESCO-së, të vitit 2017, që kërkojnë nga shteti një moratorium për të gjitha transformimet urbanebreg të liqenit, në rajonin e Ohrit.


Shtuar më 20/04/2018, ora 14:13
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori