Orë policore nga ora 21:00 në Maqedoni?
Nevojiten masa urgjente për të parandaluar një katastrofë.

Është e nevojshme të vendoset një digë, një pengesë që do të ndalojë këtë element, paralajmëron Dr. Danilovski.

Ai kërkoi masa të rrepta shtrënguese dhe pa sentimentalizëm.

–Kjo do të thotë orë policore dhe jo nga ora 11 e pasdites, por mbase nga ora 21:00 dhe kufizim i lëvizjes në disa zona ku numri është më i madh, kufizim i orarit të punës së ndërmarrjeve dhe kujdesi për transportin publik. “Transporti publik është burimi i të gjitha problemeve,” i tha Danilovski.
Shtuar më 18/10/2020, ora 22:08

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori