Nxënësit e "Jahja Kemalit" kthehen me sukese nga olimpiada "Golden Climate Olympiad"

ShMP “Jahja Kemal” nuk ka të ndalur në arritjen e sukeseve. Ajo krahës që ofron kushte dhe cilësi të lartë të arsimit fillor dhe të mesëm, nxënësit e kësaj çerdhe edukativo-arsimore për çdo ditë ngjiten në piedestalet e suksesve duka u shpallur si më të mirët në gara vendore e ndërkombëtare.

Kështu prej, në Nairobi të Kenisë Olimpiadi Ndërkombëtar i Mjedisit (Golden Climate Olympiad), pjesëmarrësit e ShMP “Jahja Kemal” u kthyen me 1 argjendi, dhe 9 bronz.

Misioni i (Golden Climate Olympiad) është të rritet ndërgjegjësimi i shkollave dhe nxënësve për çështjet mjedisore. Të inkurajojë studentët të mendojnë për problemet mjedisore lokale dhe të marrin pjesë në mënyrë aktive në përpjekjet për të ruajtur mjedisin e tyre. Zhvillimi i strategjive bashkëpunuese të punës midis studentëve. Të sjellim natyrën në jetën tonë. Të nxisë ndërgjegjësimin për ruajtjen dhe ruajtjen e mjedisit. Të japë frymëzim për studentët dhe publikun rreth përdorimit të projekteve mjedisore në shtëpi, shkolla dhe fabrika, së shpejti në çdo pjesë të jetës.
Shtuar më 19/05/2019, ora 17:52

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori