Nxënësit e Jahja Kemal, nga Bukureshti u kthyen me 3 vende të para, 8 të dyta dhe 2 të treta
Arritjet e reja të nxënësve të shkollës fillore dhe të mesme “Jahja Kemal” në konkursin ndërkombëtar InfoMatrix 2019">2019, në Bukuresht- Rumani ishin mbresëlënëse

Në Bukuresht të Rumanisë u mbajt ndeshja finale e InfoMatrix 2019">2019, ku morën pjesë 785 kandidatë me gjithsej 347 projekte nga 36 vende.

Pjesëmarrësit e shkollës fillore dhe të mesme “Jahja Kemal” nga atje u kthyen me 3 medalje të Arta, 8 argjendi, 2 bronzi dhe 5 mirënjohje. Fituesit tanë u prezantuan në 9 kategori (programim, arti kompjuterik, kontrollit hardëare, lego sumo, filmi i shkurtër, mini sumo, labirint, ndjekja e linjës dhe avion pa pilot.)

Medaljet e artë fituanː
Kristina Taseva,
Philip Milisov dhe
Orhan Bagashov.

Medaljet e argjenta i fituan:
Ivana Bocevska,
Evangelija Ivanoska,
Jahjanur Zulbeari,
Angel Andonov,
Zorica Gosheva,
Velin Gjorgiev dhe Maria Kraleva.

Medaljet e bronzit i fituan ː
Natalija Vlahovic dhe
Mert Halimi.

Po ashtu mirënjohje fituan ː Hussejin Bahadir Sungu, Xhevdet Erdem Solak,Taha Zendeli, Emir Beqiri dhe Ammar Emini.
Shtuar më 04/06/2019, ora 19:54

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori