Numërohen të gjitha votat, ky është rezultati përfundimtar (TABELA)

Në pyetjen “A jeni për anëtarësim në NATO dhe BE duke pranuar marrëveshjen mes Republikës së Maqedonisë dhe Greqisë”, sipas rezultatit të 100 për qind të votave të numëruara nga Komisionit Shtetëror Zgjedhor 609.813 apo 91.46 për qind janë përgjigjur “PËR”, ndërsa 37.700 apo 5,65% janë përgjigjur “KUNDËR”.

Tashmë marrëveshja do të dërgohet në Kuvend por pa votat e opozitës nuk kalon. Në këtë situatë vendi do të shkojë në zgjedhje të parakohshme.
Shtuar më 01/10/2018, ora 14:06

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori