Një rrugë në Dojran do të quhet Lubço Georgievski
Për nderë të ish kryeministrit dhe kreut të VMRO-së Lubço një rrugë në Dojran do të mbajë emrin e tij kështu ka vendosur këshilli i komunës me propozim të kreut të saj Riste Xhinov, transmeton Zhurnal.mk

Sipas tij, me emërimin e rrugës në Dojran do të kujtohet gjithmonë ndikimi i Georgievskit për revitalizimin e liqenit të Dojranit që ishte realizuar në vitet e 90 dhe që uji i tij do të rritet. Me ndikim të tij si kryeministër ishte bërë ndërtim në shëtitoren rreth liqenit.
Shtuar më 04/03/2018, ora 14:34
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori