Një pjesë e Shkupit pa drita
Qendra rajonale për menaxhim me kriza e Qytetit të Shkupit ka informuar se për shkak të problemeve në sistem sot do të mungojë energjia elektrike në Studeniçan.

Pa energji elektrike prej orës 8 deri në orën 9 do të mbesin shfrytëzuesit e bul, “Partizanski Odredi” nr 706, prej orës 08:30 deri në orën 15, shfrytëzuesit e rrugëve “Mara Mazhureçka”, “Alpi”, “Ferid Bajram”, dhe Hristijan Todorovski Karposh” në komunën e Butelit, prej orës 9 deri në orën 10 shfrstëzuesit e bul. “Partizanski odredi” nr. 101, prej orës 9 deri në orën 13 shfrytëzuesit e një pjese të rr. “Prashka” në komunën e Karposhit, prej orës 9 deri në orën 15 shfrytëzuesit e një pjese të komunës së Karposhit, prej orës 9 deri në orën 15 shfrytëzuesit e një pjese të rrugës “Dime Meçeto” dhe rr. “Uolt Dizni” në komunën e Shuto Orizarës, një pjesë e rrugës “Gjorçe Petrov” dhe shfrytëzuesit e një pjese të fshatit Gërçec në komunën e Sarajit.

Po ashtu, pa energji do të jetë dhe një pjesë e Gjorçe Petrovit./albeu.com/
Shtuar më 20/08/2014, ora 12:21
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori