Një histori frymëzimi e një shqiptari në Amerikë
FaqjaHumans of New York” (Njerëzit e Nju-Jorkut) ka postuar dëshminë e një amerikani, i cili ka treguar se suksesin e jetës ia kushton motivimit që i dha kolegu i tij shqiptar.

“Kam punuar me këtë burrë për mbi 16 vjet, dhe ai më ka mësuar shumë rreth jetës. ai erdhi në këtë vend nga Shqipëria kur ishte i ri dhe nuk fliste aspak anglisht.
Për 30 vitet e fundit të jetës së tij, ai ka punuar dy punë që fëmijët e tij të kishin arsimin më të mirë të mundshëm.
Nuk ka gjë që ai nuk do ta bënte për familjen e tij.
Përpara se ta takoja, nuk po e nxitja veten të bëja as gjysmën e asaj që kisha mundësi”, ishte përshkrimi i amerikanit.

Humans of New York” është një faqe e njohur në Amerikë.
Krijuesit e faqes ndalin njerëz në rrugët e Nju-Jorkut dhe ndajnë historitë e tyre, me qëllim që të frymëzojnë njerëzit gjithandej nëpër botë.

Faqja ndiqet në Facebook nga më shumë se 12 milion njerëz. /albeu.com/

Shtuar më 19/04/2015, ora 20:08

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori