Niveli i Ohrit arrin 26 centimetra mbi nivelin e lejuar të ujit
Niveli i liqenit të Ohrit edhe më tej është 26 centimetra mbi nivelin e lejuar maksimal të ujit, ndërsa në liqenin e Dojranit tre centimetra nën nivelin maksimal të ujit, informon Drejtoria për Punë Hidrometeorologjike.

Krahasuar me mesataren e prillit, është rritur niveli i ujit të Vardarit në Jegunovcë, Zajçev Rid – Shkup, Veles dhe Demir Kapi si dhe i Treskës në Makedonski Brod, Pçinja në Banjat e Katllanovës, Strumicë në Sushevë dhe Steska afër Botunit.

Nën mesataren janë nivelet e ujit të Kriva Rekës afër Kriva Pallankës, Bregallnicës afër Berovës dhe Cërna Rekës në Novaci. /albeu.com
Shtuar më 05/04/2018, ora 16:39
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori