Nimic s'mund të bëj mrekulli
Një diplomat me përvojë dhe kompetent ka thënë se ndërmjetësuesi për emrin Metju Nimic nuk mund të bëj çudi me negoaciata mes Greqisë dhe Maqedonisë në konteksin e emrit.

Aktualsiht po këmbehen mendime në Athinë rreth propozimit të fundit të Nimic, ndërsa në tavolinë ka variante të ndryshme rreth emrit që do të dërgohen më vonë në Nju Jork, pasi Samaras të kthehet nga Kina, shkruajnë mediat greke, cito zhurnal.

Analistë grek dhe mediat për dështimin e negociatave për emrin ia hedhi fajin palës maqedonase dhe pohojnë se “autoritetet në Shkup janë ata të cilët duhet të ndryshojnë mendimin, me qëllim që negociatat të dalin nga udhëkryqi në të cilën kanë hyrë”.

Kryeministri grek Samaras me 60 biznesmenë të mërkurën do të gjendet në vizitë pesëditore në Kinë ku do të kërkojë investitorë. /albue.com/
Shtuar më 13/05/2013, ora 13:52

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori