Nënshkruhet sot marrëveshje me Agjencinë për Punësim
Pëlqej
Çarshia e Shkupit
Zëvendëskryeministri dhe ministri i Financave të Maqedonisë, Zoran Stavreski, përfaqësuesi special si dhe shefi i Delegacionit të Bashkimit Evropian, ambasadori Ervan Fuere dhe drejtori i Agjencisë për Punësim Vllatko Popovski sot do ta nënshkruajnë Marrëveshjen për grant për Agjencinë për Punësim të Republikës së Maqedonisë.

Nënshkrimi i Marrëveshjes është në kuadër të Programit operativ për zhvillimin e resurseve njerëzore 2007-2013, i financuar përmes Instrumentit për ndihmë parahyrëse (IPA)
Shtuar më 24/11/2010, ora 10:17
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori