Në këtë kohë pritet rënia e të sëmurëve në Maqedoni
Numri i personave me fruth vazhdon të mbetet i lartë. Raste te reja paraqiten çdo ditë.

Epidemiologet parashikojnë që epidemia të shënoje rënie me mbarimin e vitit shkollor, atëherë kur edhe fëmijët nuk do kenë shume kontakt me moshatare te tyre.

Ndërkaq nga MInistria e Arsimit dhe Shkencës, por edhe nga Ministra e Shëndetësisë, kanë sjell vendim që fëmijët e pavaksinuar të mos pranohen në klasën e parë.
Shtuar më 17/05/2019, ora 17:37
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori