Në Kërçovë po pastrohet shtrati i lumit Sushica
Ndërmarrja komunale publike "Komunalec" në Kërçovë po zhvillon aksion për pastrim të shtratitlumitqytetit, më shumë se gjysma e shtratitlumit është pastruar dhe gjatë ditëve të ardhshme pritet që ky intervenim tërësisht të përfundojë.

"Për një javë jo të plotë ekipe nga ndërmarrja komunale janë të inkuadruar në pastrimin e shtratitlumit Sushica. Pastrimi po realizohet në gjithë gjatësinë e tij dhe gjatë ditëve të ardhshme presim që tërësisht të përfundojë ky intervenim, i dyti gjatë këtij viti, pasi edhe gjatë pranverës njëherë tanimë është pastruar shtrati i lumitqytetit", deklaroi Zenel Jonuzi, drejtor i "Komunalec"-it. /albeu.com/

Shtuar më 22/12/2017, ora 16:07

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori