Ndryshon ligji, jo më skedina sportive dhe kazino në çdo vend
Të gjitha bastoret dhe kazinot të cilët ndodhen në largësi më të vogël se 300 metra nga shkollat fillore dhe të mesme patjetër duhet të mbyllen, parashohin ndryshimet e reja ligjore për lojërat e fatit.

Sipas të njëjtave, asnjë nga bastoret ose klub-automatet nuk guxon që të jetë afër shkollave.

Me këto ndryshime, parashihet që të kthehet licenca për çdo hapësirë pune për klub-automatet, ndërkaq bastoret do të mundem me 500.000 euro depozit të hapin gjithsej 50 vendpagesa.

Përskaj kësaj, parashihet edhe miratimi i obligimit që aparatetklub-automatet të mos guxojnë të jenë më të vjetra se një vjet, pasi që Qeveria ka konstatuar se aparatet e vjetra nuk mund të garantojnë lojë të saktë. /albeu.com/
Shtuar më 31/01/2018, ora 17:22
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori