"Bomba 22": Punësime partiake në Universitetin e Shtipit (VIDEO)
Vlladimir Milloshev, nga LSDM e Shtipit, ka publikuar edhe bisedën e përgjuar midis Silvana Bonevës dhe Nadica Tançeva-Tulieva ku dakordojnë regjistrim të Bonevës në Universitetin e "Goce Dellçevit".

Në bisedë Boneva pranon se është trup, ndërsa Tuleva thotë se "do kryhet kjo punë".

Sipas LSDM-së këto dëshmi janë ndërhyrje në autonominë e Universitetit dhe keqpërdorimeve për

Në vazhdim biseda mes Zoran Stavreskit dhe Gordana Jankullovksës përgojojnë Mile (me siguri Jankievskin).

"Miku im Mile më thërret për një lëndë në MPB rreth një investimi…", thotë Jankullovska.

"Ai është një kopje e keqe. Një ligj nuk ka lexuar në jetën e vetë", thotë Stavreski.14:23 - Nga qyteti i Shtipit, LSDM, përmes përgjimeve ka prezantuar keqpërdorimet në Universitetin "Goce Dellcev" në këtë qytet.

Deputeti, Antonio Milloshovski ndërhyn që të punësohet një person në këtë universitet shtetëror, fillmisht si vullnetar e më pas si profesor.

E gjithe kjo marreveshje bëhet mes deputetit te VMRO-DPMNE-se, Antonio Milloshovki dhe rektorit të universitetit, Sasho Mitrev. /albeu.com/14:13 - Regjistrime të reja me biseda të përgjuara, lideri opozitar i LSDM do të publikoj sot, në konferencën e shtypit në Shtip. Kryetari i organizatës komunale të Shtipit, Vladimir Milloshev, nuk dha detaje për përmbajtjen e bisedave dhe i ftoi qytetarët në marshin e pasdites që do ta udhëheq lideri Zoran Zaev.

Marshi do të filloj para postës së re, në lagjen “8 Noemvri”, do të ec drejt rrugës “Boris Kidriç”, nëpër pjesën qendrore të qytetit deri tek sheshi “Sloboda”, deklaroi Miloshev.

Në shesh është paraparë fjalim të mbaj Zaev. Agjenda është e ngjashme sikur edhe në qytetet tjera: konferenca është e caktuar për orën 14 ndërsa marshi më 18 e 30 minuta. /albeu.com/
Shtuar më 18/04/2015, ora 15:03

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori