Ndahen 79 banesa për rastet sociale
Shteti do të ndajë 79 banesa sociale për kategoritë e njerëzve në nevojë. 59 janë për personat me rrezik social dhe 20 për ata me të ardhura minimale. Njoftimi do të lëshohet muajin e ardhshëm, shkruajnë mediat vendore.

Banesat sociale do të shpërndahen në të gjithë territorin e Maqedonisë kështu: 39 apartamente në Koçan 10 apartamente në Makedonski Brod 3 apartamente në Prilep 2 në Shtip, Berovë dhe Kriva Pallankë 1 apartament në Kërçovë.

Nga 20 apartamente që janë për njerëzit me të ardhura të ulëta, 7 janë në Veles, 3 në Kratovë dhe Koçanë, 1 në Prilep, në Kriva Palanka, Dibër, Tetovë, Gostivar dhe Shtip.

Për këto apartamente do të mund të aplikojnë fëmijët pa prindër dhe shfrytëzuesit të kujdesit prindëror të ndihmës sociale dhe të përhershme financiare, njerëz të prekur nga fatkeqësitë natyrore, invalidët, pjesëtarët e komunitetit rom.
Shtuar më 19/02/2018, ora 08:52

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori